De procedure

Contact

Via onze website kan je een afspraak inplannen. Wij zullen dan z.s.m. contact met je opnemen.

Schaal bepaling

Elk project is anders. Wij zullen elk project op schaal bepalen wat bij jouw bedrijf aansluit.

Aan de slag

Als alles netjes is uitgewerkt, kunnen we aan slag.

Continu onderhoud

Zoekmachine optimalisatie vergt veel onderhoud. Het is namelijk niet even wat teksten aanpassen en klaar is Kees. Seo zal altijd goed onderhouden moeten en blijven worden.

Zo gaan wij te werk:

Tijdens een SEO-optimalisatie verloopt de procedure meestal in de volgende stappen: 
1. Intake en Doelstellingen: - Klantgesprek om doelen en verwachtingen te begrijpen. - Vaststellen van meetbare doelen. 
2. Website Audit en Analyse: - - Technische audit voor problemen zoals laadsnelheid en mobielvriendelijkheid. - Content audit om kwaliteit en optimalisatie te beoordelen. - Concurrentieanalyse en zoekwoordenonderzoek. 
3. Strategieontwikkeling: - Opstellen van een gedetailleerd SEO-strategieplan. - Contentplanning met strategische zoekwoorden.
 4. Technische Optimalisatie: - Aanpassingen aan website-structuur en URL's. - Verbeteren van laadsnelheid en mobiele optimalisatie. 
5. On-Page Optimalisatie: - Optimaliseren van meta-tags, content en interne links. - Gebruik van alt-teksten en compressie voor afbeeldingen. 
6. Contentcreatie en -strategie: - Creëren van waardevolle blogposts en multimedia. - Contentmarketing voor bredere verspreiding. 
7. Off-Page Optimalisatie: - Linkbuilding en stimuleren van sociale signalen. - Gastbloggen voor autoriteit en backlinks. 
8. Monitoring en Rapportage: - Continu monitorenvan prestaties met tools zoals Google Analytics. - Maandelijkse rapportage aan de klant. 
9. Aanpassing en Optimalisatie: - Data-analyse en A/B-testen. - Bijstellen van de SEO-strategie op basis van inzichten. 
10. Continu Onderhoud: - Regelmatig bijwerken van content en uitvoeren van technische audits. - Blijven volgen van de laatste SEO-trends.​

6659ed1f33da4953d2c07c4d_2148427153

Met SEO Totaal aan tafel

Als er belangrijke zaken besproken moet worden, komt SEO Totaal graag langs bij jou langs op de zaak. Ook is het mogelijk om in sommige gevallen gebruik te maken van een video call moment.
Samen kunnen we de wensen bespreken en uitwerken tot een groot succes!

Scroll to Top